onsdag 5 november 2014

Tio år går fort!

JA!

Sju månader senare stod vi i Öregrunds kyrka och sa ja till varandra ytterligare en gång och vi var gifta och dansade brud"vals" till Peps Perssons "Oh Boy!"

Sedan, nästan exakt ett år senare, knackade Linus på och sa att det var dags att komma ut och ge oss en lektion i hur det är att vara förälder. Denna lektion har nu pågått i åtta och ett halvt år.




 På våren 2007 får Linus följa med på sin n:te klätterrresa. Nu testar vi bouldering i Kjugekull
 I Maj 2008 tyckte Melker det var dags för oss att påbörja vår lektion i hur man gör som tvåbarnsförälder.
Linus, nu redan 22 månader,  är snabb på att
-Mussa bäsen!


Melker får fira sin ettårsdag i Fontainebleau, och här på Teneriffa, har han hunnit bli ett och ett halvt år
Familjens reslust tar aldrig slut och den första Fontanresan gav mersmak. De franska leksakerna är ju dessutom superroliga så vi gör tradition av det hela och firar även Melkers två-årsdag, maj 2010,  i Fontainebleau.




 2011 är det dags för "tjockisklättring" igen. Somrarna spenderar vi gärna på klipporna i Bohuslän.

Eftersom det kom en bebis mellan hoppade vi över födelsedagsfirandet ett år men 2012 är vi med på banan igen och firar Melkers 4-årsdag
i Fontainebleau.
Ett annat favoritställe som är gemensamt för hela familjen är Åland. Hit rullar vi med husvagn och njuter av perfekt sten och härliga miljöer som passar alla.
Tio år senare firar vi de gångna åren på vår gemensamma favoritplats under en sten, iförda våra kritiga, skitiga favoritfinkläder, lite småfrusna, ont i fingertopparna, men med varmt kaffe i magen och ett tydligt mål i sikte, att komma upp. Sommaren 2014 har vi plötsligt tre barn som själva går till lekparken på campingplatserna vi hänger vid. Ingen kan ana var vi är om ytterligare tio år...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.